Min Fredag

Hejsan på er fina läsare! 👋
 
 
Idag börja jag denna Fredag med kropps dusch. Efter duschen så sminka jag mig. Kent åkte till jobbet för att hämta covid test. Jag fick lite bråtom. Men hann med bussen till stan. Kent hörde av sig & sa att dem inte hade några covid test på hans jobb. Å att jag skulle köpa i stan. 
 
Jag kom till stan käka frukost på Espresso House. Trevligt med en annorlunda frukost 😊. 
 
 
 
Jag gick sen till mitt huvudgrej på stan idag. Det var frissan. Å där blev det en stor förändring i håret på mig 😊. Medans jag gjorde förändringen så såg jag att en kollega till mig var där & fixa sina naglar. Vi blev båda fårvånade att se varann 😃. Vi prata några ord. Jag blev väldigt nöjd över förändringen i mitt hår 😃.
 
 
FÖRE förändringen hos frissan
 
 
RESULTET 😊

 
 
När jag var klar hos frissan efter 3 tim. Så gjorde jag ärenden & julklapps jackt på stan. Jag bocka av 3 punkter på min lista. Det gick bra. Inte lätt att butiker byter ställe 😅. Men motion har jag fått idag 👍🙂. 
Åkte hem med bussen. 
 
Hemma igen......
 
Jag gjorde lite mellis. Äggröra med en hård macka. Satte mig vid tv & börja titta på en julfilm. Såg att den gick igår. Men då kunde jag inte se på den. Så jag spara den istället. Den heter "Christmas Ever After". 
Jag tyckte att filmen var väldigt bra! 😀 Den kan nog inspirera många som sitter i rullstol. Därför att huvudpersonen Izzi sitter i rullstol & har ryggmärgsbråk. Se värd! 
 
Kent gjorde middag idag - Köttfärsås med spagetti. Vi käka. Sen diska jag av grytor & fixa det fint i köket. 
Jag har sett på handboll. Första semi finlen Danmark - Norge. Det var så jämt! Så spännande! 😀. Men det var Norge som vann till slut. Jag heja på Norge. Sen titta jag på Julkalenderna. En liten rutin jag har fått. 
Medans jag har suttit & väntat på Svergies match i handboll som börjar nu. Så har jag börjat på detta inlägg. Hoppas att Sverige vinner ikväll. Därför då är dem i Final & möter Norge. Förlust så spelar dem om bronset mot Danmark. Men först besegra Frankrike. Så mer spänning & roligt ikväll 💙💛😃.
 
 
 
 
RSS 2.0