Ny vecka. Sista dagen på månaden.

Hejsan fina läsare! 👋
 
Ja, då är ny vecka igång. Det känns bra. I morse gick jag upp 5min för tidigt. Det är tur att det är åt det hållet. Så det inte är åt andra hållet, går upp för sent 😊. Mina morgon bestyr gick bra. Drack min smothies & åt mitt ägg med tända ljus. Även fast det blir en kort stund. Så är det mysigt 😊. Ute var det mulet. Men ganska varmt. 
Tog bussen till praktiken. Det var ganska tomt på bussen idag. Men tydligen så är det Höstlov nu. Så kommer nog vara mindre folk hela veckan på bussen. Skönt. 
 
Tanken slog mig när jag gick mot praktiken. Om det kanske var ledig dag idag då det är Halween 👻🍂🎃. Men det var det inte. Som tur hann jag med köks bestyren innan vårt måndags möte. Fick tillomed 5min att andas innan mötet börja 🙂👍. Mötet gick bra. 
 
 
Jag har ju fått uppdrag att skriva text från papper in i datorn. Idag kände jag att jag kom en bit i det. Så det känns bra. 
Jag sluta & hann med bussen hem. 
 
Kom hem. bytte till mjukisar, värmde mat & käka lunch. La mig & vila lite. 
Sen förberede jag mig för att åka & träna. Tveka lite om jag skulle åka & träna. Men jag vet vad det ger. 
 
Jag kom till gymmet & körde igång med mitt styrkepass Ben/Axlar 10*4. Snacka lite med min vän Hanna som skulle leda pass. Hon hade ställt fram redskap som man behöver i passet till deltagare. Men deltagarna plocka fram ändå grejer. Så det blev lite rolig grej. Tyckte lite synd om min vän Hanna 😄.
 
träningspasset gick bra. Fick upp lite puls. Kände mig lugnare idag under passet. Det är väl för att jag börjar få rutin på mina eftermiddags pass & känner mig varm i kläderna 😊. Hade ca 5min tillgodo tills bussen kom. Äntligen fick jag fortsätta på min bok. 
 
Kom hem. Då var Kent ute & slängde sopor. Trodde maten var klar när jag kom hem. Men det var den inte. Så jag hann både att göra smothies, förbereda mellis & koka ägg. Till middag blev det tjockpannkaka. Den blev god 👌.  Sen några matlådor. 
 
 
Nu skriver jag här. Tv är på. Snart preppa mig för sängen & lägga oss. I morgon startar ny månad, november. En månad kvar tills det är Advent! ⭐😊
 
Halween 👻🎃🍂idag. Har du Halweentema det i hemmet?
 
Nej, det har vi inte. Det ända vi tänkt på & gjort är att köpt godis till barn som klär ut sig & säger "bus eller godis". Man vet ju inte vad som händer när man inte har något hemma 😅. Jag är inte så mycket för Halween. Inte heller påsk. Därför att jag gillar inte att klä ut mig. Gillar heller inte när andra gör det heller. Så mig får man inte med ut på krogen när det är Halween. Jag tycker att folk ändrar sin karatär när dem klär ut sig.
 
Denna rubrik är från Orsakullan 
 
Gick denna månad fort?
 
Ja, det gjorde den. Som alla andra månader gör nu för tiden 😅tycker jag. Vet inte vad det beror på 🤔. När man var yngre så kunde visa dagar kännas tråkiga. Är det för att man har mer att göra när man är vuxen. Eller är det att man ska vara med i allt. Jag tänker det här med sociala medier & så?? Att tv & film utbudet är större idag. 
 
#fighterwomen85 #personligblogg #delarminatankarochkänslor #sambolivet #mittlivfunktionshinder #31oktober #måndag #nyvevcka #sistadagenpåmånaden #nypraktikvecka #nyträningsvecka #bradag #sköntmedträning #byggamuskler #styrketräningstarkkropp #kännssköntefteråt #tjockpannkakamiddag  #chillkväll  #jagkanjagvilljagvågar #blogg.seblogg #västeråsbloggare #dudugerprecissomduär  #varjedagärenspännandedag
RSS 2.0