Tisdag: Ett födelsedags barn & sista dagen på månaden

Hejsan fina läsare! 👋

 Idag vakna jag vid halv 6 med huvudvärk av detta med bloggen 😒. Hade svårt att somna. Men slumra till. Hörde sen Kents larm på mobilen. Han gick upp. När han hade gjort sina morgon bestyr så kom han till sovrummet. 
Då sjöng jag "Ja må hon leva....." Då han idag fyller 37 år 🎉🎁🌹🧡😃. Han fick present som var ett presentkort på en sovbutik här istan. Det har jag snappat upp när han har sagt han behöver ett nytt täcke. Jag själv håller på att bli galen på hans täcke då det faller ut dun på golvet. 
 
 
 
 
Han åkte sen till jobbet. Jag fick ett yrsel anfall. Satte på min bok & låg kvar en stund i sängen. Tänkte gå ut på en morgon promenad. Men det regna. Så då hoppa jag över det. Gjorde min morgon bestyr, fixa frukost. Käka & chilla framför nyhetsmorgon. 
Sen tog jag & städa toalett & handfat på båda toaletterna. Vattna sen våra blommor & greja lite. Det blev fint 😊
 
 
Käka sen lunch & skrev ett inlägg. 
En taxi kom & körde mig till Hab. Medans jag vänta på min tid så var ett gäng som skulle på kurs som prata teckenspråk. Jag tycker ju att teckenspråk är så facinerande 😃.Funderat på att gå en kurs att lära mig lite. Men har ingen andvändning för det i min vardag. Tyvärr. 
 
Samtalet gick bra med min kurator. Det gick bra. Först var det bara ytligt. Sen gick vi in på lite djupare ämne. Bland annat fråga han mig. "Vad kan du göra åt det som sker i framtiden?" 
Sen kom vi fram till att jag själv har haft KPT för mig själv under åren som jag har haft tid på sjukhus. Då jag gått till mina besök på sjukhus trotts ångest. Idag är ångesten inte lika påtaglig som innan. Den är idag hanterbart. Så det är skönt 🙂.
Häftigt att inse att jag har jobbat med KPT fast jag inte vetat om det 😊. Men jag har bara gjort min plikt, att gå på mina besök & mött min ångest. 
 
 
Jag kom hem. Greja, byte till mjukisar & tog bort mitt smink. Kent kom hem sent idag. Vi käka middag. Nu är Regnbågen slut som vi gjorde i helgen. Fanns inget på tv ikväll. Så vi slog på en film. 
 
Sista dagen idag på maj månad. I morgon 1:a Juni. Första sommar månaden ☘☀🦋🍦😊. Jag ser fram i mot sommaren. 3 reser har jag framför mig. En  resa med syrran Virre, hennes barn & mamma söder ut. Sen med Kent. En resa norrr ut & en resa söder ut. Ska bli kul. 
 
Nä ska jag ha mer fokus på filmen.  Hoppas nu att ni läsare kan komentera här hos mig 🙏.
 
Ha det så gött! Kram 💕
 
#fighterwomen #mittlivsomfuntionshindrad #sambolivet #delarminakänslor #personligblogg #31maj #tisdag #regnigtväder #rentochfint #samtalhab #chillkväll #västeråsbloggare #dudugerprecissomduär #varjedagärnyspännandedag
 
RSS 2.0