En behövande dag & sista dagen

Hejsan fina läsare! 👋
 
Igår preppa jag för dagen idag. I morse när larmet gick igång så var jag såå trött. Så jag stängde av larmet. Gick istället upp vid kvart i 10. Ducha. Drack smoothies som var fixad igår kväll. Kolla lite tv Sen kolla "Hela Sverige baka" på play. 
Efter det plöjde jag avsnitt av "Bachelor" på play.
 
När Kent sluta jobba & tog helg. Då åkte vi & handla. Jag kan bli så glad över att få hem saker som har tagit slut här hemma som jag äter ofta eller som jag hittar en nyhet.
 
Idag var det keso som var slut här hemma. Sen hitta jag Marabous nyhet "Äpple/kanel 😀👍. 
 
Vi kom hem. Packa upp varorna. Jag satte på ugnen. Fick in mina krocketter. Det stod på påsen 225 grader & vara inne 10-15min. Men jag hade dem säkert inne i ca 25min. Å min energi var låg. Så stekspaden flög lite när jag såg att krocketterna inte hade fått någon färg 😆. 
Men till slut blev dom klara & jag kunde käka min middag. Till krocketterna hade jag kyckling kebab, tsasiki & pizza sallad. Va väldigt gott 😋. 
 
Jag har sett på "Postkod, "1 mot Sverige" & nu ser jag på idol. Dricker god cider & äter choklad Marabous nya Äpple/kanel 😊.  Den är god 👌. Lite blandad smak av äpple & kanel. Exakt vad den ska smaka. Men fortfarande är min favrit Hallon/Lakrits. 
 
 
Idag är den sista dagen på september. Den har varit spännande för min del. Min vardag förändrades. Praktik resan kommer fortsätta in i den nya månaden som börjar i morgon, Oktober. Jag är redo att gå in i Oktober. Lite kommer att hända som jag ser fram i mot. Välkommen Oktober 🍂💦🔆😊.
 
Denna rubrik är från Orsakullan 
 
 
 
#fighterwomen85 #personligblogg #delarminatankarochkänslor #mittlivfuntionshindrad
#sambolivet  #30september #fredag #sistadagenimånaden #lugnochsköndag  #duschärskönt #bradag #chillkväll  #västeråsbloggare #dudugerprecissomduä
#varjedagärennyspännandedag
RSS 2.0