Är det den här helgen som det vänder?

Hejsan fina läsare! 👋
 

Idag har vi rensat & gjort rent avloppet i köket. Kent första försök med att rensa rören gick inte så bra. Irriterad Kent.

Vi åkte & handla. Kom hem. Vårt andra försök blev Bikarbonat, salt & varmt vatten i vasken & ner i rören. Funka betydligt bättre 🙂👍.

Sen fick Kent för sig att vi skulle lägga in gurka av våra egna. Jag hade pratat om att gör tidigare i veckan att göra det nu i helgen. Så då gjorde vi det. Får se hur dem smakar i morgon. Hoppas att det smakar gott.

Vi käka samma middag som igår & titta på film. Sen såg jag en akustik konsert med Per Gessle. Den var bra. Ute vräker regnet 💦åskan går & i mellan åt blixtrar det ⚡. Rädslan för åskan har blivit bättre. Men det är såhär på kväll som jag fortfarande inte riktigt tycker om när blixtrar & åska. Därför att det syns ju tydligare då.

Troligtvis blir det en kvälls macka innan det blir läggdags. Ska komma massa regn 💦 i morgon. Får se hur mycket regn det kommer.
Är det den här helgen som kommer ändras från sommar till höst känsla? Man brukar prata om höst stormar. Är det istället regn som vräker ner som ger starten för hösten?

 
Det går bra nu på dem olika blogg portalerna. Nej, det gör det inte 😕. Den ena kan jag inte publicera inlägget på. Å denna kan jag inte lägga in bilder på. 
 
Äter du mycket grönsaker?
 
Ja, det gör jag ofta till mina måltider, lunch & middag. Kan någon gång ibland ta en morot & knapra på. Kan vara gott 🙂.

Denna rubrik är från MinResaTumörMittLiv

 

Badar du utomhus så här i slutet av augusti?

 
Ja, det kan jag göra om det är soligt & varmt väder. Det är ju nu som vattnet är som varmast. Har värmts upp under sommaren. 

Denna rubrik är från Orsakullan

 

 
RSS 2.0