2 dagar i veckan

Hejsan fina läsare! 👋
 
Igår onsdag.....Då åkte jag taxi till praktiken. Var fullt ös att göra kaffe. Därför att kl 9 skulle ett stor möte börja. Jag själv hade ett litet möte med AF. Det gick bra 👍. Efter det så gick jag in i det stora mötet när dem skulle fika. Det gick bra. Inte så trött i huvudet. Skönt. 
När mötet var slut så var det inte lång tid tills jag sluta. Beslöt mig att ta bussen hem. Det gick bra 👍.
 
Jag kom hem. Kände inte för att åka & träna. Så jag chilla i soffan framför youtube. Tog en dusch. Sen sattes min kärleks & historia kväll på play igång. Då Kent spela tv spel 🎮. Jag såg "Bachlore", "Bonde Söker Fru". Det sista innan sängen "Vem tror du att du är". Sen i sängen. 
 
 
Idag torsdag så fick jag lite sovmorgon & lugn morgon. Mycket skönt. Älskar det! 😊. Fixa mig & sen greja lite. Käka lunch. Sen åkte till praktiken. 
 
På praktiken gick det bra. Hände inte så mycket. Det var lugnt. 16.25 så gick jag till bussen. Missa den första. Så fick ta nästa. Kom hem. Å det lukta gott här hemma....
Kent hade varit till affären & köpt Julskinka! 😃😋 Våran första denna jul. Får se hur många vi äter denna kul 😜.
Jag åkte & slängde lite skräp vid vård "Miljöbod". Träffa några som jag prata med. Väl hemma. Chilla lite i soffan. Sen satte på en tvätt, tvätta bort mitt smink, värmde mat & gjorde smoothies. Käka & titta på när Kent spela tv spel. prov smaka skinkan. Den smaka mycket gott 😋👌.
 
Jag har nu sett ett avsnitt av "Bachlor". Kanske ser ett till när jag är klar här. Är inget speciellt på tv eller på play ikväll, så. 
 
Nu har jag helg. Har direkt inget planerat i helgen. Förutom att svärfar kommer hit i morgon. Men han & Kent åker ut & fiskar hela lördagen. Så då blir jag själv i huset. Även troligtvis stora delen av söndagen. Jag har lite funderingar på vad jag ska göra. Men får se om jag gör det. Skönt med en lugn helg. Så får se vad som händer.
Idag är det Exakt 1 månad kvar till julafton! 🤶🎄⭐🎁🎅Hur sjukt är inte det?!! 😀
Idag åxå så fyller min mamma 62år 🎉🧁🌹💐😊.
 
 
 
#fighterwomen85 #personligblogg #delarminatankarochkänslor #sambolivet
 #mittlivmedfuntionshinder #funtionsvariation #24november #torsdag #gråttväder  #novemberväder #praktikeftermiddag #chillkväll  #bradag #motminamål #chillkväll #förberdelseräraocho #förstajulskinkan #4veckortilljul #mysigastetidenpååret #advent 
#dudugerprecissomduär #varjedagärenspännandedag
 
RSS 2.0